lördag 14 juni 2008

Multipla personligheter

Är det möjligt för en eskapist och en realist att samexistera i harmoni? Jag är beredd att undersöka saken och träffas numera även HÄR.

Må löven falla lätt på era huvuden denna sommar.

Er Kluvna Kunglighet som av nöden tvingats in i verklighetsvärlden

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt att se att Fröken Kung lever, jag har varit lätt orolig.

Anonym sa...

God Morgon, ers Majestät !

I dag är det Midsommarafton ! För mej är det vår nationaldag och om andra tycker annorlunda så tycker jag så ändå. Vad tycker ers majestät ?
Tyvärr har dagen börjat med regn, men en mulen morgon kan ge en klar dag, så än har jag hoppet kvar.
Jag har fått en känsla av att ers Majestät är en kluven personlighet ? Att ers Majestät endast har kungasysslan som en bisyssla. Jag hoppas att ers Majestät inte bränner sitt ljus i båda ändarna och går in i den ökända väggen. I detta fallet slottsväggen ;-).

Nu ska jag sluta för i dag att oroa mig för ers Majestät, ty anledning till dagens kommentar var egentligen bara för att få en anledning att önska er en riktigt trevlig Midsommarafton !

Maria sa...

Wassen, du ädle riddare från norr! Jag är benägen att hålla med om det där med nationaldagen. Minsann.

Och de multipla personligheterna yttrar sig som så att jag numera försöker stångas med verkligheten på ett annat plan än tidigare. Kanhända blir det expermentet bara kort, kanhända långt och tjockt. Hur som helt är du välkommen dit:

http://ownedbycsn.blogspot.com/

Och hoppas du får en iktigt skön midsommar!!

Ers Majonäs Honungen

Anonym sa...

Kanhända kan den usla stavningen skyllas på den nya datorns trögtryckta tangenter.

Man kan hoppas.

Anonym sa...

Goddag ers Majestät !

Nu är det snart 2 månader sedan ers Majestät varit hemma i Megalomanien och gräset vajar manshögt / kvinnohögt i slottsträdgården och rosenhäcken skymmer all insyn. Om jag inte vetat att ers Majestät har en bisyssla, förutom regerandet här, så hade jag trott det värsta om ers Majestäts hälsa, men nu kan jag ju kika in genom ett annat "fönster" emellanåt och bli lugnad.
Men visst skulle det väl behövas ett litet besök i Megalomanien och se till att trädgården ansas lite åtminstone.

Nu var jag näsvis, förlåt en enkel väpnare, som är ovan att umgås med kungligheter. Underdånigast, Wassen

Anonym sa...

Gott Nytt År och en god fortsättning, och om Fröken Kung någonsin återkommer, om än blott på en snabbvisit i sitt land så vill jag travestera Jesu ord : Oh, ers höga Majestät, varför har Du övergivit denna trivsamma blogg ?