lördag 7 april 2007

Megalomanienborgs Kuriren meddelar

Natten till idag sågs gerillatrupper smyga runt utanför köptemplen beväpnade med limefrukter och en och annan gurka. Invasionen tros bero på konungens uppmaning att göra motstånd mot det utbredande dårskapet inom den så kallade Marknaden.

Personer i grannskapet säger sig inte ha reagerat på dårskapet, men desto mer på de grönklädda smygande individer som cirkulerat i området. En krisgrupp har tillkallats och en utredning tillsatts, ingen har emellertid skadats.
- Kungens uttalande kan få långtgående konsekvenser för oss, säger en representant från Marknaden. Fortsätter kungen med liknande uttalanden kan vi snart bli utan jobb. Kungen må vara enväldig, men Marknanden är överväldig.

Rykten florerar att Kungen har för avsikt att starta en egen limeodling och att detta är en PR-kupp. Vidare har grupper av frankofoner opponerat sig mot att Kungen använt den franska flaggans namn för något som på intet sätt kan bli blått, rött och vitt. Så vitt frankofonerna vet finns ingen paprika eller gurka i varken vitt eller blått. Inte ens i Frankrike.

Kungen har på grund av regentsrelaterade plikter inte kunnat nås för en kommentar.

Inga kommentarer: